Marvin Timothy

42436536_10213874497869634_4320628308254392320_n

Marvin Timothy is een soulzanger/toetsenist uit Gouda, met een grote liefde voor de gouden eeuw van de soul. Zijn grote inspiratiebronnen zijn onder andere Donny Hathaway, Stevie Wonder en Otis Redding.
Nog tijdens zijn studie aan het conservatorium van Rotterdam ging Marvin naar de legendarische Abbey Road studios in Londen om zijn eerste plaat op te nemen. De EP, your love, kwam in 2017 uit. Hierna richtte Marvin zijn blik op de toekomst. Met zijn volgende single, Love Like Mine, voor het een moderne en meer dansbare sound. Met deze visie in hij nu druk bezig met nieuw werk.
Ondanks zijn leeftijd (23) heeft Marvin al op vele podia gestaan, zoals North Sea Jazz, Concert at Sea en Haarlem Jazz. Met zijn energieke performance en geweldige stembereik heeft hij al vele dansvloeren vol gekregen.

Marvin Timothy is ook te vinden op facebook, instagram en www.marvintimothy.com/

close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star