The 45

The 45 is een professionele live band uit Gouda, die klaar staat om uw event van een gezonde portie funk te voorzien. Deze ervaren band heeft al op festivals als North Sea Jazz en Concert at Sea gestaan. Ook kunt u ze tegen zijn gekomen in één van de lounges van de Ziggo Dome, waar ze de huisband zijn. Hun ervaring en passie voor muziek zijn een garantie voor een geslaagd evenement!

Gevormd als studieproject op het Codarts conservatorium in Rotterdam, duurde het niet lang voordat the 45 buiten hun opleiding traden om in de buitenwereld het podium op te gaan.

Hier vonden ze hun kracht in een frisse mix van hedendaagse hits en nummers uit de gouden eeuw van de funk en soul. Welke stijl ze ook spelen, the 45 brengt altijd een flinke dosis energie en een obsessie voor groovende beats die het publiek gegarandeerd de dansvloer op trekken.

The 45 is ook te vinden op Facebook, Instagram en www.the-45.com

%d bloggers liken dit:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star